Omdömen

 

Vi driver en bilvård firma och rekondar ganska många bilar åt olika kunder och bil återförsäljare. Detta sätter oss under under krav att leverera bra jobb för att överträffa kundens förväntningar.
Air Sponge visade sig vara den bästa produkten när det var frågan om att ta hand om bilar med dålig lukt, mögel, rök och djur….
Denna produkt, är att varmt rekommendera till alla som vill ha en fräsch miljö. Denna produkt använder vi på daglig basis, och är väldigt nöjda med resultatet.
Med vänliga hälsningar
Musse
Aros Express Bilvård

 ___________________________________________
Under vår diskbänk luktar det alltid illa (alltså då menar jag skit-illa) Mest vid övergång från + till – grader eller tvärt om. Öppnade en burk Air Sponge som nu stått där ett litet tag OCH inte en lukt längre. Jag är så fascinerad över hur en burk med nått i kan göra underverk. Rekommenderar detta till alla med nån form av dålig lukt hemma eller vart det än kan vara. MASSA TUMMAR UPP! Mvh Cassandra (Karlskoga)
___________________________________________

 

Jag har testat Air Sponge burken och är otroligt nöjd med resultatet. Beställde hem den efter att ha glömt mat i ugnen. Hela lägenheten luktade rök, så är glad att jag hittade denna produkt. Den var effektiv redan efter några timmar och efter några dagar så var all röklukt borta. Kan inte ha önskat mig ett bättre resultat. 5/5

Josefin Ericsson

___________________________________________

Vi har använt Air Sponge spray i flera år nu. Vi handlar bland annat med militärt överskott, men även importvaror som legat länge under transport. Vi behandlar därför flera av våra inleveranser med Air Sponge spray med mycket gott resultat. Vi har en mätbar ökning i kundnöjdhet sedan vi började spraya varorna. Kan verkliegen rekommendera Air Sponge.

/Henrik på Smozle AB

___________________________________________

En superbra produkt som vi använder dagligen. I vår butik har vi kundtoaletter. Airsponge är ett jätte bra alternativ för oss för att hålla våra toaletter från dålig lukt. Vi driver även en Bed & breakfast som Airsponge finns i alla våra rum för att ge våra gäster en behaglig och fräsch luft under sin vistelse. Kan verkligen rekommendera Airsponge.

/Vasacenter, Transtrand

___________________________________________

Jag använder Airsponge med stor framgång på mitt kontor, som också är ett kombinerat sov & tv-rum.
Jag tillbringar alltså väldigt mycket tid i rummet totalt under dygnet och sedan jag har börjat använda Airsponge
har luftkvaliteten förbättrats avsevärt. Doften av instängd,unken luft, försvinner helt.
Läste om Airsponge på webben och det fungerar avsevärt bättre än allt annat jag testat. Rekommenderas!

Med vänlig hälsning
Kent Andersson

____________________________________________

Jag har köpt 6st Air Sponge som jag använder i min Usa bil och båt samt husvagn, verkligen toppen jag är djupt imponerad över deras funktion, klart jag rekommenderar dessa till mina polare.
Johnny