Luktspray 750ml

179.00kr

Luktborttagare, tar bort dålig lukt effektivt och miljövänligt, biologiskt nedbrytbar, 1x225g

Beskrivning

Få 3-5 gånger mer kraft när du behöver ta bort lukt

Air Sponge deodorant ”Power pack” kan användas hemma, på jobbet, i bilen, husvagnen… ja, överallt!


Varför är Air Sponge Deodorant så mycket effektivare än andra produkter på marknaden när det gäller att ta bort dålig lukt?
De flesta har använt luftfräschare eller parfymerade oljor för att försöka bli av med dålig lukt. Dessa produkter kan endast kamouflera lukter. Dessutom innehåller de vanligtvis miljöfarliga ämnen. Air Sponge absorberar och eliminerar luktpartiklar från luft och textilier. Detta ger dig en renare och fräschare luft i rummet.

Hur blir man vanligtvis av med dålig lukt?
Det finns fyra sätt att bli av med dålig lukt. Du kan:

 • Stäng av den med en starkare lukt
 • Använd ett medel som gör att du inte kan lukta illa.
 • Absorbera och neutralisera luktpartiklar.
 • Ta bort luktkällan.

De två första sätten är de vanligaste att ta, även om de förorenar miljön och kan vara irriterande. Även om produkterna kommer med ett löfte om att ta bort lukt, fungerar de oftast genom att ge din inomhusmiljö ännu mer lukt. Air Sponge gör vad den lovar – tar bort dålig lukt ! De flesta har upplevt att det kan ta år att få bort oönskade lukter.

Hur fungerar Air Sponge Deodorant?
Air Sponge är en fast pastagelé som fungerar på samma sätt som flugpapper. Aktivt kol är huvudingrediensen. Detta gör att Air Sponge drar till sig luktpartiklar och stänger in dem. Air Sponge finns även i flytande form, luktspray 750ml eller dunkar på 20liter

Varför använda aktivt kol i Air Sponge Deodorant?
Träkol är i grunden poröst, men kan behandlas för att bli ännu mer poröst. När detta är gjort kallas produkten aktivt kol. Denna är väl lämpad för att locka till sig små luktpartiklar, och ”låsa” in dessa. Samtidigt gör de många porerna i aktivt kol att även en liten bit av ämnet tillsammans har en stor yta.

Av denna anledning kan Air Sponge binda betydligt fler luktpartiklar än andra produkter med liknande ändamål. Detta gäller särskilt när lukten är som starkast, och de flesta andra produkter snabbt blir överbelastade.

Med tiden kommer gelmassan i Air Sponge att krympa och lämna kolet öppet. Då är ännu fler av kolets porer öppna för att ta upp luktpartiklar, och det blir inte lika effektivt mot nya lukter i stora rum eftersom effekten av ”flugpappret” minskar. Den lilla svarta biten som är kvar kan sedan användas i exempelvis dammsugarpåsar eller i små
rum.

Hur använder man Air Sponge Deodorant?
Alla rum har en lukt. Detta varierar med användningen av rummet – vare sig det är hem, båt, husvagn, kontor eller industribyggnader. Air Sponge hjälper mot alla sådana lukter, förutom de som är giftiga.

Air Sponge är särskilt effektiv mot följande lukter:

 • Svavelbaserade kemikalier
 • Ammoniak, både av syntetisk och organisk typ.
 • Tobakslukt
 • Brandrök
 • Rutnande mat och skräp
 • Målarlukt
 • Luktar av matlagning, svettningar, husdjur och rök som tenderar att sätta sig i väggar, golv, kläder och möbler.
 • Formaldehyd. Denna kemikalie används ofta för att färga kläder, i konstgödsel och spånskivor.

Vad är Air Sponge Deodorant och vad gör det?
När lådan väl har öppnats kan Air Sponge utlösa lite mer av de oönskade lukterna under de första 4-10 timmarna. Det beror på att de lukter som sitter i väggar, möbler etc tas bort. Efter denna fas kommer lukterna gradvis att absorberas av Air Sponge, och produkten har under de kommande 12-48 timmarna en svag doft av etanol, som gradvis kommer att försvinna och så småningom bara kännas om du luktar produkten i kartongen.

Om Air Sponge inte fungerar beror det på att det luktar mer i rummet än vad en box klarar av att ta bort – därför är det viktigt att dosera rätt.

Obs:
Air Sponge Deodorant får aldrig användas för att avlägsna giftiga gaser! Om du befarar att du har att göra med giftiga gaser måste du kontakta brandkåren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luktspray 750ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *