Så tar du bort dålig lukt i bilen

En unken eller dålig lukt i bilen är ett vanligt problem oavsett vad för typ av bil man kör, eller hur bra man sköter underhållet på bilen. Det finns flera olika typer av dåliga lukter som kan uppstå i bilen. Allt från matlukt, unken lukt, lukt från blöta sällskapsdjur. I vissa fall kan man känna att det börjar lukta bensin i bilen som ska tas på största allvar då det kan vara fel på avgassystem, eller så har du kanske spillt diesel eller bensin i bilen efter att ha kört racing?

Då hjälper AirSponge produkter till för att ta bort all dålig lukt i din bil!

Du har säkert provat en rad olika husmorsknep för att bli kvitt dålig lukt i din bil, men inte fått det resultat du önskat. Med luktborttagare och luktspray från AirSponge så får du bort både starka och mindre odörer överallt i din bil genom att använda vår luktspray till både textilier och mattor. Har du däremot en bil som är brandskadad eller inrökt av tobak eller cigarettlukt som kan vara ingrodd sen flera år tillbaka, ja då funkar våra produkter galant även där, men då gäller det att man doserar rätt.

För att få ett riktigt bra resultat när din bil luktar dåligt så rekommenderar vi att ni gör en ordentligt invändig städning av er bil. Ta ut mattor och tvätta dessa för sig, torka av golvet, dammsug alla ytor i bilen ordentligt, rengör och torka av all inredning och just vid brandlukt eller röklukt i bilen så tvätta även glasrutorna, instrumentpanel, överallt helt enkelt. När du gjort detta så tar ni era AirSponge produkter och sprayar på all textil i bilen. Spraya säten, mattor, innertak och under mattor, låt sedan AirSponge luktspray arbeta ifred. Upprepa samma procedur ett par eller några gånger, gärna med lite tid emellan så att varje omgång med luktspray får arbeta i fred innan du använder sprayen igen.

Varukorg