Illaluktande skor

Illaluktande skor

Har du illaluktande och störande syror i dina skor? Fotsvettslukt i sina skor är ett mycket vanligt problem i Sverige och illaluktande skor finns i alla åldrar. För att bli kvitt med dina illaluktande skor och få bort den dåliga lukten i skorna snabbt så kan vi på Air Sponge Sverige varmt rekomendera dig och dina skor som luktar illa att testa vår luktborttagare med mycket hög kvalite, Air Sponge luktspray tar bort dålig / oönskad lukt i skor på ett snabbt och effektivt sätt.

Svettlukt i skor

Om man tränar mycket så får man oftast svettluktande skor på köpet. Låter man svettlukten i skorna sitta kvar allt för länge så blir det bara jobbigare att få bort svettlukten helt och hållet sen. Få bort svettlukt i skorna snabbt med en kostnadseffektiv luktspray från Air Sponge Sverige!

Luktborttagare, luktspray för illaluktande skor

Illaluktande skor, få bort dåligt lukt i skor - Air Sponge Sverige
Ta bort den dåliga lukten i skorna med hjälp av Air Sponge luktborttagare som är anpassad för att ta bort lukt i illaluktande skor. Luktspray för illaluktande skor online hos Air Sponge Sverige.

Varför luktar mina skor illa?

Hur får man bort dålig lukt i skor snabbt?

illaluktande skor
Ett par illaluktande skor är störande.

Illaluktande skor? Hur man deodoriserar skor så dem blir luktfria

Vi har alla ett par skor som luktar lite. Lyckligtvis finns det sätt att deodorisera dina skor och få dem att lukta gott igen.

Hur kan jag bli av med den dåliga lukten från mina skor?

Det är bakterier från dina fötter som orsakar illaluktande skor. De växer i stort antal på dina fötter och producerar organiska syror – metantiol, isovalerinsyra och propansyra – som avfallsprodukter. Även om dessa bakterier inte är skadliga, kan de lämna en kvardröjande stank som leder till ett par illaluktande skor.

Till exempel är metantiol en biprodukt av Brevibacterium, den huvudsakliga bakterien som finns på fötterna. Denna organiska syra har en distinkt svavellukt som liknar lukten av ruttem kål och strumpor.

Även med den bästa fothygienen kan dina skor fortfarande lukta illa. Detta beror delvis på att dina fötter innehåller fler svettkörtlar per kvadratcentimeter än någon annanstans på din kropp. Även om svett i sig inte luktar, har detta bakteriella avfall. Detta gör skor till en idealisk hem för bakterier, eftersom de fångar svett och fukt, vilket skapar en miljö för bakterier att växa.

Med Luktspray och Luktabsorb från Air Sponge Sverige blir du kvitt dålig lukt i skor, vår luktborttagare funkar mycket effektivt för en garderob med dålig eller unken lukt.

Spraya skorna med vår luktspray och låt Luktborttagningen verka, använd gärna våra Luktsvampar i garderober med ytterkläder eller andra källarförråd dessa har lång hållbarhet och hjälper till att hålla dålig lukt och luft borta. Air Sponge Sveriges produkter för att ta bort dålig lukt är miljövänlig och gör till och med luftkvaliten bättre.

Ta bort lukt i skor eller svettigt omklädningsrum

Vår luktspray och luktborttagare funkar perfekt att spraya på alla textiler som luktar svett, unket, eller annan dålig lukt. Vår luktspray och luktsvamp fungerar också fint för att hålla gamla omklädningrum fria från dålig lukt.

Air Sponge Sveriges luktborttagare passar perfekt för än mängd ändamål, tonårsföräldrar vars barn luktar sovrum luktar unket eller blöta skor barnen varit ute och lekt vår luktspray och luktsvamp tar bort i princip vilken dålig lukt som helst.