Luktborttagning med vår luktspray eller luktsvamp

Hur fungerar vår luktspray och luktsvamp?

Så fort vår luktsvamp öppnats så aktiveras vår patenterade formula för att skapa på ett miljövänligt sätt skapa ett “filter” i området och dra till sig dåliga lukt och dess bakterier. Det aktiva kolet i vår produkt absorberar sedan upp dessa bakterier och dåliga lukt från luften och ner i våt “filter” där luft och luktpartiklarna rengörs och omvandlas till till vattenmolekyler som sedan släpps ut i luften igen vilket eliminerar den dåliga luften. (1 gram kol har en aktiv yta på 1400kvm vilket är helt otroligt!)

Hur verkar vår luktsvamp för att ta bort lukt och rena luft?

Vår luktborttagare innehåller en fast gele med små svarta partiklar av svart kol. Dessa små kolpartiklar absorberar på alla luktpartiklar och föroreningar i luften väldigt effektivt. Kolet blandas med små mängder av väte, syre, svavel och kväve, svampen har många små hål på ytan vilket gör materialet poröst och har en fantastisk stor ytarea. Denna patenterade formula har en exceptionell förmåga att absorbera molekyler, luftpartiklar och föroreningar från all luft runt den.

Hur verkar vår luktspray för att ta bort dålig lukt?

Vår luktspray fungerar på ett annat sätt en vår luktborttagare med kol. Sprayen är särskilt lämplig på textilier som möbler, kläder och mattor. Den innehåller specifikt uttagna näringsämnen som tar bort och rensar bort bakterier som luktar dåligt. Dessa näringsämnen kommer att växa och eliminera den dåliga luften ända fram tills dessa bakterier försvunnit och då kommer även luktsprayen att “dö ut”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg