Mögellukt

Mögellukt

Få bort mögellukt effektivt och miljövänligt

Har din bostad eller husvagn utsatts för mögellukt eller någon typ av unken lukt? Du är isåfall inte ensam, vi är många som stött på problem med dålig lukt eller mögellukt vilket är väldigt otrevligt att vistas i och även farligt. Har du fått dessa tecken av unken lukt eller mögellukt hemma kan du ta hjälp av Air Sponge luktborttagare och luktspray för att bli kvitt den dåliga lukten och förbättra luftkvaliteten. Men kom ihåg att möglet inte försvinner bara för att luften och lukten blir bättre, är ditt hem eller bostad utsatt för Mögel och Mögellukt rekommenderar vi dig att hitta luktkällan och ta bort möglet helt vilket ofta inte är det lättaste och då är vi en väldigt bra lösning för att få bort mögellukt och luktpartiklar i luft för en hälsosammare miljö. Vår Luktborttagare är helt miljövänlig och skonsam för djur och människor. Biologiskt nedbrytbar luktborrtagare mot mögellukt som inte innehåller några giftiga ämnen.

Tar skonsamt bort mögellukt från kläder, skor, textilier!

Få bort mögellukt från kläder och textilier med Air Sponge luktborttagare och luktspray. Genom att identifiera källan till mögellukten och de dåliga lukterna finns det sätt att åtgärda luktproblemet helt miljövänligt och skonsamt för dina kläder med vår luktspray/luktborttagare. Applicera Air Sponge spray på kläderna eller i området där lukten kommer ifrån, ställ sedan in 1 eller flera luktborttagare för att bibehålla och få bort alla luktpartiklarna ur luften.

Har du tillexempel problem med mögellukt i bilen använd Air Sponge luktspray på alla ytor, inredning och under mattor. När du låtit vår luktspray verka så placera Air Sponge Luktborttagare under sätet i bilen och låt verka tills det aktiva kolet absorberat upp de dåliga lukt och luftpartiklarna i bilen. Kvarstår problemet av mögellukt i bilen så göra samma process igen tills du får det resultat du önskar, vill du ha snabb, kraftfull effekt är det bra att chockera lukten med flera luktborttagare under sättet samtidigt.

Få bort mögellukt från kläder, träningsväskor eller skor med Air Songe Luktborttagare!

Illaluktande kläder eller skor från mögellukt eller våta/svettiga kläder? Testa Air Sponge Luktborttagare för effektiv & skonsam luktborttagning.

Mögellukt – Bli kvitt med lukten av mögel!

Få bort mögellukt från kläder genom att köpa vår Luktspray.
Få bort mögellukt i bilen genom att kombinera vår luktborttagare och luktspray!
Få bort mögellukt hemma, kontoret, husvagnen eller sommarstugan för en bättre och hälsosammare miljö.
Air sponge Luktborttagare och luktspray innehåller bara naturliga ämnen & Aktivt kol, inga farliga eller giftiga ämnen.
Miljövänlig, Biologisk nedbrytbar och sägs kunna hjälpa till emot allergier.

Ta bort mögellukt – Effektivt borttagning av mögellukt eller unken lukt i hus.

Mögellukt eller unken lukt hemma är inte speciellt trevligt eller kul. Det ses och talas ofta om att det är mögellukt fått fäste i hemmet eller möbler, något som kan skada vår hälsa men bli inte rädd för det måste inte vara mögel alls. Unken lukt är en varningssignal, det ses ofta som att rummet kan vara utsatt för mögel.

Tips vid mögellukt eller unken lukt

  • Air sponge luktborttagare hjälper mot mycket i luktväg så som unken lukt, mögellukt, eller lukt av gammalt.
  • Placera ut ett antal luktborttagare i rummet se till att dosera rätt 1 Air sponge luktborttagare täcker ca 22-28kvm.
  • Luktborttagaren drar åt sig den dåliga lukten och alla dåliga luktpartiklar i rummet effektivt med det aktiva kolet.
  • För bästa resultat se till att hitta luktkällan, kom ihåg garderober, möbler och andra textilier då lukten ofta fastnar här vilket gör att dåliga lukten sitter kvar i rummet(textilierna) för att få bästa resultat använd vår luktspray på textilier, olycksdrabbade områden i kombination med vår luktborttagare.
  • Kom ihåg att Städa/rengöra/tvätta så mycket som vanligt innan du använder våra produkter emot dålig lukt, för att få ut maximal effekt som möjligt av våra produkter.
  • Har du några funderingar eller frågor om våra produkter eller hur dem används tveka inte på att kontakta oss HÄR