Mögellukt

Mögellukt

Få bort mögellukt effektivt och miljövänligt med air sponge luktborttagare!

Har din bostad eller husvagn utsatts för mögellukt eller någon typ av unken lukt? Du är isåfall inte ensam, vi är många som stött på problem med dålig lukt eller mögellukt vilket är väldigt otrevligt att vistas i och även farligt. Har du fått dessa tecken av unken lukt eller mögellukt hemma kan du ta hjälp av Air Sponge luktborttagare och luktspray för att bli kvitt den dåliga lukten och förbättra luftkvaliteten. Men kom ihåg att möglet inte försvinner bara för att luften och lukten blir bättre, är ditt hem eller bostad utsatt för Mögel och Mögellukt rekommenderar vi dig att hitta luktkällan och ta bort möglet helt vilket ofta inte är det lättaste och då är vi en väldigt bra lösning för att få bort mögellukt och luktpartiklar i luft för en hälsosammare miljö. Vår Luktborttagare är helt miljövänlig och skonsam för djur och människor. Biologiskt nedbrytbar och innehåller inga giftiga ämnen alls.

Air sponge luktspray – Tar skonsamt bort mögellukt från kläder, skor, textilier!

Få bort mögellukt från kläder och textilier med Air Sponge luktborttagare och luktspray. Genom att identifiera källan till mögellukten och de dåliga lukterna finns det sätt att åtgärda luktproblemet helt miljövänligt och skonsamt för dina kläder med vår luktspray/luktborttagare. Applicera Air Sponge spray på kläderna eller i området där lukten kommer ifrån, ställ sedan in 1 eller flera luktborttagare för att bibehålla och få bort alla luktpartiklarna ur luften.

Har du tillexempel problem med mögellukt i bilen använd Air Sponge luktspray på alla ytor, inredning och under mattor. När du låtit vår luktspray verka så placera Air Sponge Luktborttagare under sätet i bilen och låt verka tills det aktiva kolet absorberat upp de dåliga lukt och luftpartiklarna i bilen. Kvarstår problemet av mögellukt i bilen så göra samma process igen tills du får det resultat du önskar, vill du ha snabb, kraftfull effekt är det bra att chockera lukten med flera luktborttagare under sättet samtidigt.

Få bort mögellukt från kläder, träningsväskor eller skor med Air Songe Luktborttagare!

Illaluktande kläder eller skor från mögellukt eller våta/svettiga kläder? Testa Air Sponge Luktborttagare för effektiv & skonsam luktborttagning.
Få bort mögellukt från kläder genom att köpa vår Luktspray.
Få bort mögellukt i bilen genom att kombinera vår luktborttagare och luktspray!
Få bort mögellukt hemma, kontoret, husvagnen eller sommarstugan för en bättre och hälsosammare miljö.
Air sponge Luktborttagare och luktspray innehåller bara naturliga ämnen & Aktivt kol, inga farliga eller giftiga ämnen.
Miljövänlig, Biologisk nedbrytbar och sägs kunna hjälpa till emot allergier.

Varukorg