Nyheter

NYHETER & BLOGG

NYHETER & BLOGG UNDER RESANS GÅNG…

luktborttagare - air sponge sverige

Vill du ta bort dålig lukt? Använd AirSponge i t.ex. kontor, bil, båt eller för allmänt konsumentbruk. Tar bort röklukt, husdjurslukt, urinlukt, möbellukt, mögellukt och många andra oönskade lukter.

Air Sponge  maskerar inte lukter med starka dofter eller parfymer som många luftrenare gör, men den tar bort lukterna helt där de obehagliga lukterna finns. När den befinner sig nära en luktkälla börjar Air Sponge neutralisera lukten i luften, dra ut den vidriga lukten och eliminera den.

Detta kommer att vara den enda luftrenaren du behöver

Air Sponge får inte jämföras med vanliga deodorantprodukter, eftersom detta kommer att vara den enda luftrenaren du behöver. Den kan användas för att ta bort obehagliga lukter från ditt hem, kontor, båt, husvagn, var som helst du hittar lukter. Air Sponge behöver inte komma i direkt kontakt med luktkällor för att eliminera dem. Placera den bara nära lukten så tar den bort den.

ta bort dålig lukt

Air Sponge används för att ta bort dålig lukt av professionella städföretag.

I Norge används Air Sponge av professionella företag som t.ex Polygon och ett antal andra företag (se även AirSponge Proff ). Faktum är att produkterna har använts som en kommersiell deodorant under de senaste 50 åren. Air Sponge har blivit en standard för att ta bort dålig lukt för hela branschen.

Används av många prestigefyllda institutioner i Europa och i hela USA

Produktens unika deodorantpatent har använts av många prestigefyllda institutioner i Europa och i hela USA, inklusive Vita huset, Smithsonian Institute och World Trade Center.

Air Sponge användes uteslutande för rökreducering efter att World Trade Center bombades för att rengöra båda tornen 1993 och är standarden inom katastrofrestaureringsindustrin. Det kommer att fungera på röklukt i din bil, rökrum och till och med entréer där människor kommer in från rökning utanför.

Hur tar Air Sponge bort och tar bort lukter?

Air Sponge fungerar genom att neutralisera luktmolekyler i luften, samt att extrahera och neutralisera dålig lukt från porösa material och föremål, inklusive möbler, mattor, gardiner, väggar och klädsel. Denna process gör den till den garanterat bästa luftrenaren på marknaden idag när det gäller att ta bort dålig lukt.

Amerikansk patenterad formel i mer än 50 år.

Air Sponge är baserad på amerikansk, unik och patenterad formel. Den ger den ultimata säkerheten och är den mest effektiva produkten på marknaden. Den patenterade formuleringen innehåller de finaste naturliga ingredienserna som, när de introduceras i problemområdet, kommer att fånga och neutralisera luktframkallande molekyler, snarare än att kamouflera dem. Produktens prestanda är så långt överlägsen att industrin har använt den i mer än 50 år.

Minskar föroreningar i luften snarare än att kamouflera.

Till skillnad från andra produkter som maskerar lukterna genom att ständigt bombardera utrymmet med tunga parfymer, har Air Sponge en lätt friskluftsdoft som inte märks. Du får en frisk, luktfri luft. Vi minskar föroreningar i andningsluften istället för att dölja den som andra produkter gör.

Det finns ett antal skillnader mellan Air Sponge och allt annat på marknaden. Fördelen med Air Sponge är att den tar bort lukt från porösa material i väggen, mattor, tyg från gardiner och möbler.

ta bort dålig lukt

Air Sponge är en helt naturlig produkt och säker för miljön.

Air Sponge är en helt naturlig produkt. Det är 100% säkert för miljön och de som använder det! Det finns inga effekter av överexponering för ögat, hud, förtäring eller inandning. Det betyder att du kan använda den säkert i alla delar av hemmet, runt människor och husdjur.

100% säker för miljön

Produkten är gjord med en “tvålbaserad” gel med aktivt kol för att eliminera nästan alla lukter och föroreningar från hem, kontor, bilar, samt kvardröjande lukter på kläder, gardiner och mattor. Till skillnad från traditionella luftfräschare som bara maskerar lukter med parfym. Air Sponge eliminerar och tar bort stötande lukter och mikroskopiska föroreningar.

Vill du veta lite mer om våra produkter och hur man tar bort dålig lukt? se vår fråge- och svarsida  som ger dig information om de vanligaste frågorna.