Röklukt

Ta bort röklukt med Air Sponge!

Röklukt är som bekant ett stort problem för många, har du problem med röklukt hemma eller i kläder så kan vår luktborttagare och luktspray rädda ditt hem eller dina kläder. Vår luktborttagare tar bort röklukt effektivt och hälsosamt utan giftiga ämnen, både i textil så som jackor, kläder, möbler, soffor, mattor men även efter olyckor inomhus där röklukten till exempel kommit efter brand eller en brasa där ventilen ej varit öppen. Med vår luktborttagare får du ett kraftfullt paket där röklukten försvinner från både luften och det utsatte området. Städa eller tvätta noggrant det område som är utsatt för röklukten som vanligt, sedan applicerar du vår luktspray på eller i området där röklukten befinner sig ordentligt och låter det arbeta. Är det röklukt inomhus i hemmet, stugan eller bilen så är det väldigt viktigt att placera vår luktborttagare eller luktsvamp som absorberar den dåliga lukten från luften i rummet eller området som är utsatt av röklukt. För att chock sanera kan det krävas flera luktsvampar beroende på hur utsatt området är och hur snabbt du vill få bort den dåliga lukten efter röklukt.

Få bort röklukt i bilen, på möbler och kläder med en snabb och effektiv luktborttagare

Få bort röklukt?

Få bort röklukt med vår luktspray och luktabsorb från ditt hus, bil, stuga, husvagn eller kläder som utsatt för rök och nu luktar illa. Du kan applicera vår luktspray på alla ytor efter att det utsatt för rök och är det röklukt i ett hem eller stuga då eld orsakat röklukt så fungerar vår luktsvamp otroligt bra genom att det aktiva kolet släpps ut och suger upp de dåliga bakterierna och partiklarna som finns i luften ner i svampen.

Luktborttagare mot röklukt i:

  • Textil
  • Hemma eller i stugan.
  • Möbler
  • Få bort röklukt från golv,tak och väggar.
  • Få bort röklukt i bil eller husvagn.
  • Få bort röklukt efter brand eller olycka
  • Få bort röklukt från tobak eller cigaretter
  • Ta bort röklukt från alla ytor/material som blivit en källa till dålig lukt.
röklukt-luktspray
röklukt från brand eller cigaretter tas enkelt bort med vår luktspray eller luktborttagare

När man känner röklukt bör man rensa .

Hur sanerar man röklukt?

sanera röklukt

Röklukt är idag ett stort problem i våra liv, röklukt finns i bilar, hus, lägenheter, på kläder, i ventilationer, på möbler som till exempel på skinnsoffa, kakelugn. Hur snabbt röklukten försvinner beror på vart den finnns, lukt av rök i en bil försvinner inom ett dygn med en luktspray från Air Sponge.

Röklukt efter brand

Varför bör man sanera röklukt?

Röklukt ska man sanera omedelbart då det är farligt för barn att andas in.!

Varukorg