Ta bort Urinlukt

Har du problem med urinlukter?

Med vår luktborttagning får du bort urinlukt från möbler, mattor och andra utrymmen. Spraya vår luktspray på utsatt område för att snabbt neutralisera den dåliga lukten. Är det stora områden som pissoar eller husdjurs kennel där det förekommer mycket urin/avföring så applicera vår flytande luktspray över hela området och placera sedan ut vår Luktsvamp för att ta bort all lukt och förbättra luftkvalitén.

Stark urinlukt sätter sig oftast i madrasser, lägenheter, toaletter, badrum och på kläder. Få bort urin odörerna snabbt och på ett effektivt sätt med hjälp av odörspray och luktborttagare / luktsvampar.

Ta bort urinlukt med Air Sponge 

Få bort urinlukt snabbt och effektivt med hjälp av miljövänliga luktborttagare och luftrenare. Anpassade för att ta bort lukt från urin och annan dålig lukt som avföring eller sopor. Luktborttagare från Air Sponge är effektiv mot urinlukt och passar utmärkt att använda på den offentliga toaletten som hemma. Vår flytande luktborttagare är enkel att använda över stora utrymmen så som urinoarer, badhus, restauranger, lastkaj, trapphus, soprum, offentliga toaletter eller duschar. Genom att applicera Air Sponge över det utrymme eller rum som är utsatt för urinlukt eller andra lukter så tar du effektivt bort lukten på kort och lång sikt.

Urinlukt luftrenare

Effektiv luktborttagning av urindoft

Låt Air Sponge effektiva medel ha sin verkan så blir du av med all dålig lukt vart du vill även i textilier. Air Sponge luktspray innehåller mikroorganismer som i sin tur lever på andra dåliga bakterier som för med sig dålig lukt och luft från t ex urin eller sopor. Air Sponge är miljöanpassad, giftfri, biologiskt nedbrytbar och kan användas regelbundet men även akut, på alla ytor och utrymmen. En stor fördel med vår luktspray är att den arbetar och motverkar dålig lukt så länge det finns bakterier kvar att “leva på” vilket ger en lång och hållbar effekt.